Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تنها بانک پوست کشور در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد فعال است و در نظر داریم یک بانک کامل پیوند اعضا در شهر امام هشتم(ع) فعال کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس ، ایوب توکلیان صبح امروز در حاشیه بازدید از بانک پوست دانشگاه  علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: تنها بانک پوست کشور در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد فعال بوده، البته در شیراز و تهران بانک پیوند اعضا فعال است که پوست و دیگر اعضای بدن را برداشت و فرآوری می‌کنند، اما بانک پوست مشهد خدمات اختصاصی این عضو را در زمینه‌های برداشت، فرآوری و نگهداری انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بانک پوست مشهد قادر است تا  25 روز پوست اهدایی را به طور کامل به‌صورت تازه و تا 5 سال در دمای منفی 80 درجه نگهداری کند، اما به علت حجم زیاد بیماران دچار سوختگی، این پوست‌ها فقط به‌صورت تازه و کوتاه‌مدت نگهداری می‌شود  و امکان نگهداری طولانی‌مدت این عضو به علت نیاز بالای آن وجود ندارد.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در بانک پوست مشهد تمام خدمات مورد نیاز متناسب با استانداردهای روز دنیا ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: در این بانک پس از برداشته شدن پوست از اهدا کننده مرگ مغزی، آماده‌سازی و نگهداری می‌شود تا در زمان موردنیاز به بیمارانی که دچار سوختگی شده‌اند پیوند شود.

توکلیان افزود: اهمیت بیشتر پیوند پوست در مواردی که فرد دچار سوختگی شدید شده‌ و دیگر پوستی در آن ناحیه آسیب دیده  وجود ندارد، احساس می‌شود و برای رفع مشکل این گروه از بیماران از پوست اهدا کننده مرگ مغزی جهت پیوند به این افراد استفاده می‌شود.

وی در ادامه گفت: در برخی موارد استفاده از پوست فرد آسیب‌دیده و یا خانواده و اطرافیان وی امکان‌پذیر نیست، زیرا ممکن است که عفونت در آن فرد ایجاد شود، اما استفاده از موارد اهدایی ایجاد عفونت، درد و خونریزی را کاهش می‌دهد و شانس زنده ماندن بیمار نیز آن هم بدون برداشته شدن پوست خودش به مراتب افزایش می‌یابد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد: واکسیناسیون دانش آموزان و کودکان باید با سرعت بیشتری انجام شود روزانه 70 نفر در مرکز درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرش می‌شوند فعالیت قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس شبانه روزی شد

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در بانک پوست مشهد با حمایت مسئولان معاونت درمان و مدیریت توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد چندین محلول نگهداره تولید شده و این بانک قدرت نگهداری پوست را دارد، به‌نحوی که پوست‌های اهدایی، نیاز فرد بیمار را تأمین می‌کند و دیگر نیازی به برداشت پوست از بدن خودش احساس نمی‌شود.

 توکلیان اضافه کرد: در حال حاضر ماهانه از 10 بیمار مرگ مغزی پوست برداشته می‌شود، اما تعداد بیماران سوختگی در بخش‌های مردان و زنان بسیار بیشتر این عدد بوده و پوست این 10 نفر حداکثر برای 30 بیمار دچار سوختگی قابل استفاده است.

وی با بیان این نکته که برنامه‌ پیش روی بانک پوست مشهد ساخت فضایی تخصصی در بیمارستان امام رضا(ع) بوده است، تأکید کرد: با ایجاد این فضای جدید امکان پیوند این عضو بدن به جز بیماران مرگ مغزی از افرادفوت شده بر اثر سکته های قلبی و مغزی با رضایت خانواده و سایر فوتی هایی که از آنها امکان برداشت پوست وجود خواهد داشت انجام می شود ، ضمن اینکه امکان برداشته شدن پوست تا 72 ساعت پس از فوت بیمار وجود دارد و می‌‎توان از این عضو برای افرادی که نیازمند آن هستند استفاده کرد.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: به دنبال آن هستیم تا بانک‌های فعال پوست و چشم را به همراه سایر نسوجی که هنوز متمرکز نشده‌اند و قابلیت نگهداری ندارند یکی کرده و یک بانک کامل پیوند اعضا در مشهد فعال کنیم و در این خصوص اقدامات اولیه آن با همکاری اعضای هیئت علمی گروه‌های مختلف انجام شده است.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان امام رضا ع بانک پوست مشهد دچار سوختگی مشهد فعال مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درجلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: سال گذشته ۹۷ پزشک متخصص در ۴۱ بیمارستان استان اصفهان به کار گرفته شدند که بیشتر آنها جذب بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان شدند.
شاهین شیرانی به تامین پزشک عمومی در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان هم اشاره کرد و افزود با به کارگیری پزشکان بخش خصوصی کمبود نیروی پزشک عمومی در شیفت شب این بیمارستان مرتفع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد هم گفت: در سفر سال گذشته وزیر بهداشت و درمان به شهرستان گلپایگان مقررشد، این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد تا امکانات وتجهیزات آن تامین شود، اما تاکنون این واگذاری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در حال حاضر به عنوان درمانگاه خیریه به بیماران ارائه خدمت می‌کند، افزود: وزارت بهداشت سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد اختصاص داد، که بخش‌های اورژانس و درمانگاه این بیمارستان بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعمیر دستگاه‌های سی تی اسکن و دیگر دستگا‌های پزشکی را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و گفت: در اسرع وقت دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسین (ع) تعمیر و به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان